aq_block_2

Mijn naam is Henriette Olivier. Gediplomeerd relatiecoach/EFT relatietherapeut en werkzaam vanuit mijn praktijk Kijk relatiecoaching in Rotterdam.

Vanuit mijn achtergrond, vakleerkracht/trainer en team coördinator in het basis onderwijs, ben ik gaandeweg mijn focus gaan verleggen naar partnerrelaties.  Wat houdt partners bij elkaar, wat bindt ze of zorgt juist dat ze uit verbinding gaan? Relatiecoaching heeft  mij hier inzichten in gegeven.               Een belangrijk punt is de preventie, dus het onderhouden/verbeteren van je relatie. Hierdoor kun je als partners eventuele problemen tijdig signaleren en bijsturen. Je kunt hierbij denken aan de mate van tevredenheid, positieve en negatieve punten binnen je relatie en de mate van verbondenheid met je partner. Om dit helder te krijgen kan ondersteuning van een onafhankelijke derde in de vorm van een relatiecoach heel zinvol zijn. Maar wat is nu precies mijn rol als relatiecoach?

Als relatiecoach bemiddel, verhelder en faciliteer ik bij gesprekken tussen jullie als partners. Wat wordt er gezegd of juist niet? Hoe brengen en ontvangen jullie een boodschap van elkaar? EFT is hiervoor een effectieve methode die jullie als partners in staat stelt om eigen behoeften en reacties, en die van je partner, (beter) te begrijpen en naar elkaar uit te spreken. Door vroegtijdig te investeren in je relatie, begrijp je elkaar beter en versterk je de  relatie met je partner! 

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Ik ben bereikbaar op nummer 06.42.95.85.13 of vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Lidmaatschappen/registraties

  

• Lid van Stichting EFT Nederland: www.eft.nl

• Geregistreerd bij NOBCO voor Beroepscoaches: www.nobco.nl

Opleidingen

 

• Relatiecoach opleiding 

• Hold Me Tight 

• EFT basis-therapeut 

• Trainers opleiding

• Presentatiecoach 

• Intuïtieve ontwikkeling

• Professioneel Presentatiecoach 

• Gedragsbeïnvloeding en begeleiding 

• Coach opleiding 

Een relatiecoach laat jullie vooral werken aan jezelf en is daarin een bemiddelaar.